Gavin DeGraw

Igår gjorde vi en äkta spontantrip! Jocke satt och kollade runt om det var någon konsert i närheten den närmsta tiden, klockan var då ca 17:30. 10 över 6 var vi ut från lägenheten och sprang för att leta en taxi. 10 minuter tog det till Santa Barbara Bowl som är en fin anläggnig för konserter och teatrar.
 
 

 
 
 
 
Med små förhoppningar om att få en biljett gick vi fram till luckan, turligt nog fick vi tre biljetter brevid varandra på rad 9, galet! De var inte så dyra heller, ca 300 spänn för två artister. Innan han började spela så gick vi och köpte en typisk middag på amerikanska evenemang - en stor pizzaslice och en "kåkka".
 
 
Gavin var sjukt bra! Grym röst och riktigt bra på scenen. Se videorna! Efter honom spelade Colbie Caillat som inte riktigt höll samma nivå som Gavin men funkade helt klart, sista låten känner nog alla till och den var riktigt kul att se live. En fredag kväll helt utan planer och förhoppningar blev rätt så bra till slut.
Snow Patrol kommer till Santa Barbara Bowl i oktober, som att jag vill se!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så det var riktigt nice! Ikväll ska vi bort till en annan skola här i Santa Barbaras campus, UCSB. Ett av det bästa universiteten skolmässigt i hela USA. Deras herrfotbollslag är också bland de bäst rankade i US och de har sin första match idag så vi tänkte kika på den. De har bäst publiksnitt i hela USA inom collegesoccer. Dom håller en sjuk bra klass tydligen så de ska bli kul att se. Stadion ligger mitt på campuset och i närheten av det berömda partystället "Isla Vista", mer om det senare.
 
 
 
Båda.

Kommentarer

Dan Elverstig

2012-08-18 - 23:34:18
Detta var en väldigt fiin blogg!

Kusin Helena

2012-08-23 - 14:20:26
Ååh, jag hade gjort vad som helst för att gå på den konserten! Kul att se att ni har det så bra :)

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA