G G G Godmorgon Sverige

Godmorgon eller kanske ska säga Godkväll eftersom de är kväll för er. Idag tog vi en riktig sovmorgon, till halv ett. Vaknade helt sjöblöt eftersom de är +27 i vårat sovrum, och de blir bara varmare. vi måste inskaffa en fläkt eller någon slags AC för när de är såhär varmt längtar jag nästan efter vintern i Piteå...Men ska inte klaga, det är en underbar dag har i Santa Barbara och vi funderar på att hoppa i poolen eller dra ner till stranden och pröva på havet. Fast vet inte om jag vågar, en av tjejerna i fotbollslaget sa att stranden blivit stängd en dag förra veckan för att det var en haj som kommit för nära.... usch. 
 
Idag är det söndag och helgen har varit grymt! Imorgon börjar vi träna igen två ggr per dag, och tydligen ska det vara ännu hårdare denna vecka! Det ska bli kul, känner mig riktigt taggad att komma i superform!
 
Det kommer säkert upp ett inlägg ikväll om hur dagen har varit, nu ska jag äta någonting sen ringa upp mor och far på skype! Vi har det bra än så länge de känns fortfarande som vi är på en lång semester, men när skolan börjar kanske man börjar fatta att vi faktiskt ska bo har i månader framöver. 
 
Lite biler från igår osv:
 
Jocke med sitt nyaste inköp!
 
Fotbollsstadion igår!
 
Igår gjorde vi lax till middag, älskar det! Saknar dock sås, men till mitt försvar är det är svårt att hitta det man vill ha här på affärerna..
 
Jocke & Robin
 
Jag & Jocke på Gavin
 
vi igen.
 
Och igen.
 
Ha de gött /LInn
 

Kommentarer

Írré

2012-08-19 - 23:57:16
tänk att ni varit till fotbollshimlen :)

Skriv en kommentar









Om oss

Lämnade trygga lilla Piteå i Augusti -12 för att flytta till USA och plugga på College (Universitet). Vi pluggade en termin i Santa Barbara, Kalifornien. VT-13 hade vi lyckan att bli tilldelade varsitt fotbollstipendium. Så vi flyttade till Thomasville, GA, för att studera och spela fotboll vid Thomas University. Vi dokumenterar våra händelser och upplevelser med hjälp av denna blogg. Roligt att du läser/följer!

Lokal Tid

Lokalt Väder

Find more about Weather in Thomasville, Georgia, United States Of America
Weather Forecast

Adress

2025 E. Pinetree Blvd. Apt #1E
Thomasville, GA, 31792
USA